Evenementen

Bij Mr. T's bistro-bar op de Heemskerkse golfclub organiseren wij regelmatig leuke evenementen.

Evenementen zijn toegankelijk voor zowel leden als niet leden.

Agenda

Michaël van Leijen is auteur van Het 'had-ik-dit-maar-eerder-geweten' Boek over Ambitie. Op inspirerende en vooral interactieve wijze neemt hij ons mee in de wereld van ambitie. Wat is ambitie eigenlijk? Wat komt er bij kijken? En hoe bereik je jouw ambitie?

Michaël is een veelgevraagd spreker op dit thema. Als rasechte West-Fries houdt hij van praktische en nuchtere zaken. Maar zijn wetenschappelijke achtergrond zorgt ervoor dat hij dit wel baseert op een goed inhoudelijk verhaal. Daarnaast wordt er bij zijn lezingen altijd veel gelachen.

Over het boek
Het ‘had ik dit maar eerder geweten’ boek over ambities is een must-read voor iedereen die (meer) wil met zijn of haar ambitie!In dit boek word je op eenvoudige wijze meegenomen in de wereld van ambitie. Het beschrijft twaalf ambitieversnellers en vertaalt deze naar concrete tips die je gelijk in de praktijk kunt brengen. Hierdoor kom je snel tot de kern en kan je direct aan de slag. Dus ben jij op de een of andere manier bezig met persoonlijke ontwikkeling, dan is dit boek voor jou bedoeld. Of je nu aan je eigen ontwikkeling wil werken, of anderen daarbij helpt als trainer, coach of HR professional, of je nu exact weet waar je naartoe wil of nog geen flauw idee hebt: in alle gevallen vind je in dit boek inspiratie en actie. Het boek leert je hoe jij je ambities bepaalt, behaalt en versnelt. Naast de theorie en tips vertellen twaalf BN-ers over hun weg naar succes en hoe zij omgaan met hun ambitie. Het ‘had ik dit maar eerder geweten’ boek over ambities is een must-read voor iedereen die (meer) wil met zijn of haar ambitie!

U kunt uw ticket kopen via de site van Yourticketprovider.

Ontdek de wereld van echte thee tijdens een verrassende proeverij Denk je bij thee aan bijvoorbeeld muntthee, gemberthee of gewoon een zakje gruis met een smaakje? Dan zal dat beeld na de theeproeverij van Santhee voorgoed tot het verleden behoren.  Wist je dat thee veel gelijkenis vertoont met wijn? Beide zijn afkomstig van gecultiveerde struiken bij beide is geografie en klimaat van groot belang voor smaak en kwaliteit en geen oogst is hetzelfde. Of het nu gaat om wijn van een Franse wijngaard of om thee van een plantage uit Taiwan.  Tijdens deze proeverij gaat er voor veel mensen een wereld open. Op een ongedwongen manier geeft Theesommelier Karin Kamman uitleg over de verschillende soorten thee en hoe je deze kunt zetten. Ook kun je kennismaken met de zogenaamde ‘cold brew’ theeën, zoals thee met een bubbeltje, geserveerd in een champagne flute als mooi alternatief voor een alcoholhoudende drank. Centraal staat het proeven van de verschillende theesoorten en het delen van onze ervaringen want, smaken verschillen (gelukkig)!  

 Meer informatie over Santhee: www.santhee.nu 

U kunt uw ticket kopen via de site van Yourticketprovider.